Compartir el formulari perquè el responguin

Un cop hem creat el nostre formulari, aquest queda guardat al menú “Els vostres formularis” i podrem realitzar diferents accions amb ell: compartir-lo i/o publicar-lo perquè el responguin els usuaris, consultar les respostes existents, configurar-lo, etc.

 1. Menú icona ““.
 2. Resultats.
 3. Compartir enllaç.
 4. Configuració.

Per compartir el formulari amb els usuaris que volem que el responguin, tenim dues opcions:

Opció 1. Si simplement volem obtenir l’enllaç del formulari i publicar-lo o enviar-lo, haurem de polsar el botó 3 de la imatge anterior: Compartir l’enllaç.

Opció 2. Si volem compartir el formulari tan sols amb un grup restringit d’usuaris i especificant algunes restriccions, haurem de polsar el botó 4 de la imatge anterior: Marcar/Desmarcar configuracions (del formulari).

1. Obtenir l’enllaç del formulari #

Si fem clic a “Comparteix l’enllaç” se’ns crearà una còpia de l’URL del formulari, que podrem compartir amb qui vulguem.

A partir d’aquí podem enganxar l’enllaç i compartir-lo on vulguem. Per enganxar l’enllaç copiat a un document, un mail una web, etc. ho farem prement “Ctrl+v“.

2. Compartir el formulari a usuaris específics i/o amb restriccions #

Per compartir el formulari a usuaris específics i/o amb restriccions, haurem de clicar el botó de configuració del formulari, tal com destaca la imatge.

Si fem clic a la icona de “Configuració” se’ns obrirà un desplegable a mà dreta oferint-nos diferents opcions de compartició.

Comparteix el formulari #

 • Botó de “Comparteix l’enllaç”. Se’ns crearà una còpia de l’URL del formulari, que podrem compartir amb qui vulguem. Per enganxar l’enllaç en el porta papes, document, mail…, ho farem clicant “Ctrl+v“.
 • Comparteix mitjançant un enllaç. Se’ns crearà una còpia de l’URL del formulari, que podrem compartir amb qui vulguem. Per enganxar l’enllaç en el porta papes, document, mail…, ho farem clicant “Ctrl+v“. Seleccionant des d’aquí l’opció de comparteix l’enllaç podrem fer selecció de paràmetres, tenint en compte que aquesta opció té marcat (sense opció de desmarcar) el paràmetre de “Permet diverses respostes per persona“.
 • Mostra’l a tots els usuaris d’aquesta instància.
 • Tria els usuaris amb qui es comparteix. Podrem seleccionar per nom o per grup als usuaris als quals volem que els hi arribi.

Paràmetres #

S’ofereixen tres tipus de paràmetres a l’hora de fer una compartició.

 • Respostes anònimes. No quedarà reflectit qui a respòs el formulari.
 • Permet diverses respostes per persona. L’usuari podrà tornar a fer el formulari totes les vegades que vulgui. Aquesta opció surt clicada sense opció de poder-la desmarcar quan seleccionem l’opció de compartició “Comparteix mitjançant un enllaç“.
 • Defineix una data de tancament. Es té l’opció de posar una data límit per poder respondre el formulari.