Activar resposta automàtica o reenviament automàtic del teu compte de correu

Pots voler programar una resposta automàtica des del teu correu electrònic del DD o que tots els correus que rebis s’envïn automàticament a un altre compte. Per fer-ho has d’accedir al panell de configuració de correu.

 

 
 

El compte de correu DD té una configuració gestionable des de la pròpia eina DD i una altra configuració externa, que és la que necessites saber per a fer l’acció que ens ocupa.

 

 

Per accedir a les dades de configuració externa has d’anar a l’enllaç:
http://cpmx.DOMINIDELCENTRE i posar l’usuari i la contrasenya (que et pot donar l’administrador del teu centre).
Un cop a dins de l’entorn de configuració externa del correu, has d’anar a la pestanya “El meu compte”, on es deplegaran les opcions que ens interessen.

 

  • Activar resposta automàtica: si actives aquesta opció, hauràs d’inserir un text que s’utilitzarà en els correus com a resposta automàtica. Aquesta funcionalitat sol ser útil en el cas d’absència per a avisar la persona que ens està contactant.

  • Activar el reenviament automàtic: pots activar aquesta opció perquè els correus que rebis es reenviïn de manera automàtica a un altre/s compte/s. Recorda que serà necessari que indiquis mínim un compte de destí. Si vols mantenir una còpia dels correus en la carpeta del compte principal, activa també la casella “Rebre còpia a la meva bústia”.

 
 

Cal tenir en compte que per defecte el sistema de correu limita els destinataris permesos al domini intern de l’escola. Si vols activar el reenviament automàtic a un compte extern, serà necessari afegir-lo a una llista de correus permesos tal com s’explica a l’apartat Gestionar les llistes blanques de correus del centre.